Вътрешни правила и ред

в къща за приятели и гости

„Ян Бибиян”

СИГУРНОСТ И ЗДРАВЕ ЗА ВСИЧКИ

Ние тук правим всички необходимо да получите възможния максимум от условията на средата за да бъде вашата почивка полезна, приятна и запомняща се.

Живота и здравето на гостите и техните деца е и ще бъде изключително ВАША отговорност. Молим ви, не оставяйте децата си без директен надзор. Средата на село е различна от градската и крие множество възможности за контакт с различни животни, както и опасности, които са вече забравени в големия град-инсекти, свободнодвижещи се животни-коне, крави, овце, кучета, комари и т.н.

 

Настаняване

 1. Настаняването на гостите на комплекса става след 14,00 часа чрез лично попълнена адресна карта, която за нас е доказателство, че сте съгласни с нашите условия. В случай на нужда ще ви бъде предоставено копие за да се запознаете, преди подписването. Напускането на комлекса става преди 12:00 часа с уведомяването на наш служител.
 1. Заплащане. Нощувките съгласно направените резервации се заплащат предварително. Не се допуска настаняване на гостите ако не е заплатена цялата сума по резервацията.
 1. Максимален брой на гостите на комплекса – 22 човека (4 стаи по 2 човека, 2 стаи с по 3 легла и две стаи с по 4 легла )
 2. Работно време на комплекса. Комплексът е на самообслужване от 0,00 ч. до 24,00 ч. Работното време на обслужващия персонал на комплекса е от 9,00 до 12,30 часа и 13,30 часа до 18,00 часа, освен в случаите на закупен пакет с изхранване или други допълнителни услуги
 3. Предпочитан начин за плащане е онлайн или банково такова, за което гостите получават отстъпка в цената за престоя си и поръчаните услуги
 4. За нормалната почивка в къщата се забранява вдигането на шум в интервалите 22:00-8:00 и 14:00-16:00.

Вътрешен ред

 1. В къщата се спазва Наредбата за поддържане и опазване на обществения ред и общественото имущество на територията на община Горна Малина и се ПАЗИ ПЪЛНА ТИШИНА В ЧАСОВЕТЕ ОТ 22 ДО 7 И ОТ 14 ДО 16 ЧАСА.
 2. Тутюнопушенето във къщата за гости , сауна центъра, трапезарията и домакинската стая е абсолютно забранено. Пушенето в комплекса се извършва само на терасата и определените места за целта.
 3. При напускане на комплекса, гостите са длъжни да го оставят в състоянието, в което са го заварили при настаняването си.
 4. Поръчките за закуска (домашно приготвена с продукти в зависимост от сезона) се заявяват не по-късно от 14,00 часа на предишния ден. На разположение на гостите е предоставено меню с предлаганите закуски.
 5. Възможно е посетителите на комплекса да бъдат помолени да депозират 50% от стойността на сумата по резервацията при настаняването им в комплекса. След установяване състоянието на комплекса при напускане на гостите, депозитът ще бъде възстановен.
 6. При настаняване, гостите подписват/потвърждават с подписа си в адресната карта, че приемат и ще спазват правилата за ползване на комплекса, съгласно „Вътрешни правила и ред в комплекс „Ян Бибиян””, публикувани на сайта. На място можете да го изискате за да се запознаете със съдържанието.
 7. Сауната се използва след подписване на декларация за информирано съгласие, че клиентът сваля отговорността за състоянието си от персонала.
 8. В сауната се влиза без облекло и обувки, само с кърпа от памук, която всеки гост получава при настаняването си. Събличането и обличането става в съответната съблекалня
 1. В сауната влизат най-малко двама души от гледна точка за взаимната им сигурност и най-много пет.
 2. Всички опити за нарушаване на горните правила водят до сигнализиране на компетентните органи и прекратяване на престоя на нарушителите без възстановяване на заплатените услуги